Política

Sassoli: “El president del Parlament ha de dialogar amb tothom, la meva porta està sempre oberta”

El nou líder de l’Eurocambra respon a una pregunta sobre Catalunya i el ‘Brexit’ dient que ell és un “home de diàleg”

En resposta a una pregunta sobre Catalunya i el Brexit, el nou president del Parlament Europeu, l’italià David-Maria Sassoli, ha assegurat aquest dimecres que la seva porta “està sempre oberta” pel diàleg.

Sassoli responia així sobre les diverses crisis que pot haver d’afrontar la nova legislatura. Sassoli ha apostat per “buscar solucions als problemes tots junts”. “El president del Parlament ha de dialogar amb tothom”, ha afirmat. “Tot el que em coneix sap que sóc un home de diàleg, la meva porta està sempre oberta”, ha reiterat. Precisament aquest dimecres la líder dels Verds, Ska Keller, li ha demanat que revisi la situació d’Oriol Junqueras.

Sobre els eurodiputats britànics partidaris del Brexit que van girar l’esquena quan sonava l’himne europeu, ha dit que lamentava el gest i ha demanat “respecte” per l’himne europeu i les banderes.

La pregunta de la periodista a Sassoli versava sobre com pretenia respondre el nou president a l’ambient a la cambra, que en la mateixa sessió inaugural ja es va veure que seria complicat per la “protesta dels catalans” i l’actitud dels partidaris del Brexit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia