Política

Sarrià de Ter crearà una comissió de nomenclàtor

L’alcalde, Narcís Fajula; la regidora de Medi Ambient, Raquel Sala, i l’exregidor Josep Maria Viladomat portaran el cas Hinojosa

Divendres, ple del cartipàs

Sarrià de Ter crearà una comissió de nomenclàtor amb la participació de la regidoria de Cultura, partits polítics, entitats culturals i personalitats destacades. És una de les novetats del cartipàs municipal de Sarrià. Els regidors que repeteixen del mandat anterior continuen amb les mateixes responsabilitats. La nova regidora, Raquel Sala, es farà càrrec d’Igualtat, Dona, Joventut, Medi Ambient i Ocupació, Promoció i Desenvolupament Local. El cas de la fàbrica Hinojosa l’abordaran la regidoria de Medi Ambient i l’alcalde, Narcís Fajula, amb l’assessorament de l’exregidor Josep Maria Viladomat.

Amb sis regidors, ERC governarà en minoria i s’assegura l’aprovació del cartipàs, divendres, amb l’abstenció dels dos regidors socialistes. El PSC va demanar alguns canvis en l’organigrama municipal i incloure algunes propostes que l’alcalde, Narcís Fajula, s’ha compromès a dur a terme per tirar endavant el cartipàs. La comissió del nomenclàtor és una de les peticions fetes pel PSC, que també ha demanat crear un espai de treball per als grups municipals i avançar en la creació d’un centre de dia. Fajula remarca que era un dels punts que proposaven tots els partits en la campanya ja que “el 20% de la població a Sarrià és més gran de 65 anys” i és una necessitat.

Assessor extern

Per altra banda, es crea la figura d’un assessor extern que coordinarà i assessorarà totes les àrees de l’Ajuntament sota la direcció d’alcaldia. Aquest càrrec de confiança també tindrà funcions d’enllaç tant d’alcaldia amb totes les àrees com també amb els mitjans de comunicació. La retribució és de 1.000 euros bruts per mitja jornada de 20 hores a la setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Guerra a Gaza

Un oasi de pau contra l’odi

Neve Shalom
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona
estat espanyol

Europa reacciona a la “bomba a Espanya” de la possible dimissió de Sánchez

barcelona
ESTAT ESPANYOL

Rovira empatitza amb Sánchez i li recorda que ella és a l’exili

BARCELONA
estat espanyol

Puigdemont anima Sánchez a presentar una qüestió de confiança

barcelona
estat espanyol

Feijóo acusa Sánchez de desistiment de funcions i de victimitzar-se

barcelona
estat espanyol

Yolanda Díaz dona suport a Sánchez i crida a “defensar la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Rufián: “Malgrat tot, avui només es pot donar suport a Pedro Sánchez”

barcelona