Política

En Comú Podem veu amb “preocupació” un possible acord PSOE-Cs

El portaveu al Congrés Jaume Asens avisa que podria “incendiar” Catalunya

Transmet al rei Felip VI que si no hi ha canvis s’abstindran i aposta per no anar a la investidura si Sánchez no té els suports garantits

El portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha afirmat que la posició del grup parlamentari a la investidura ara mateix és l’abstenció però ha apuntat que podria canviar si hi hagués un hipotètic acord del PSOE amb Cs o una proposta “d’acord integral” dels socialistes amb Unides Podem. En roda de premsa aquest dimarts a la cambra baixa després d’assistir a la ronda de consultes del rei Felip VI, Asens ha dit que els “preocupa” un possible acord d’última hora entre el PSOE i Cs i ha avisat que podria “incendiar Catalunya”. En cas que passi, Asens ha dit que haurien de valorar si canvien el sentit de vot però ha afirmat que el grup parlamentari d’Unides Podem votarà amb “unitat d’acció estratègica”. Asens ha dit que “no tiren la tovallola” a arribar a un acord ’in extremis’ amb el PSOE però ha insistit en la coalició. Segons Asens, no s’ha de separar “estabilitat d’investidura” i ha descartat donar suport “gratis” a Sánchez.

Asens s’ha mostrat partidari de no anar a una sessió d’investidura si el PSOE no té els suports garantits. El portaveu d’En Comú Podem ha afirmat criticat que l’escenari que planteja Cs és el que volia el PSOE. “El que volia el PSOE és un acord amb Cs”, ha lamentat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia