Política

L'associació «Brot de Cultura» de Montserrat es queixa del tracte que li dóna el PP municipal

Davant de la informació apareguda a la pàgina electrònica del Partit Popular de Montserrat, en què es vincula aquesta entitat amb Acció Cultural del País Valencià arran d'una notícia sobre una suposada vinculació amb el «cas Pretòria», l'Associació Brot de Cultura d'aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, manifesta que el web vincula malintencionadament la notícia amb l'Associació i el text dóna a entendre clarament que Brot de Cultura es pot vincular amb la informació de la notícia, perquè per al PP local, «este pueblo tiene una asociación a imagen y semejanza de ACPV».

Els components de Brot de Cultura consideren aquesta vinculació, com un atac a la dignitat i l'honor de l'entitat, més encara sabent el tracte discriminatori i il·legal que reben per part de l'Ajuntament de Montserrat.

En aquest sentit, aquesta entitat, no ha rebut cap subvenció pública durant els més de dos anys en funcionament, sinó que s'ha mantingut únicament gràcies a les quotes dels socis i les aportacions desinteressades. Així mateix, els menyspreus públics i la censura han definit el comportament del partit que ostenta el poder municipal envers l'associació.

Davant aquesta circumstància, l'associació cultural demana explicacions urgents i públiques d'aquesta vinculació i una rectificació de l'escrit que no vincule l'entitat amb la informació apareguda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.