Política

Carina Mejías deixa per ara la política

Argumenta que ja té “un llarg full de serveis” i ara vol “tranquil·litat” per centrar-se en la seva feina d’advocada

L’exdiputada de Ciutadans (Cs) al Parlament i al Congrés Carina Mejías deixa per ara la política i descarta embarcar-se en un nou projecte després d’abandonar el partit taronja. “Ja tinc un llarg full de serveis, ara toca obrir una nova etapa”, ha afirmat.

Mejías ha anunciat aquest dimecres que deixava la militància de Ciutadans perquè no està d’acord amb el suport de la formació a la pròrroga de l’estat d’alarma al Congrés dels Diputats.

En aquest sentit, ha destacat que deixa el partit després de vuit anys de militància en constatar “que ja no és el que era” i que s’estan prenent decisions amb les que se sent incòmoda.

En declaracions a Efe, ha assegurat que desitja un període de “tranquil·litat”, centrada en la seva feina com a advocada i lluny de la política, a la qual considera que ja ha dedicat molts anys en llocs de responsabilitat.

Preguntada per si havia rebut alguna oferta de Vox, Mejías ha insistit que ara mateix no té intenció d’embarcar-se en cap projecte polític.

Diputada de PP i Cs
Abans de sumar-se a les files del partit taronja, Mejías va ser diputada al Parlament de Catalunya pel Partit Popular del 1999 al 2010. Del 2012 al 2015 va tornar a ocupar un escó de la cambra catalana, però en aquesta ocasió com a diputada de Ciutadans.

Posteriorment, va ser portaveu de Cs a l’Ajuntament de Barcelona del 2015 al 2019. Finalment, va ser diputada pel partit taronja en la breu legislatura del juliol al desembre de 2019.

Elogis de Vox a Girauta
L’adéu de Mejías a Cs i a la política arriba poques hores després que el seu antic company de files, el també exdiputat de Cs Juan Carlos Girauta, hagi anunciat que deixa el partit també pel desacord amb la direcció taronja.

L’adéu de Girauta ha provocat moltes reaccions a les xarxes socials, entre les quals destaquen les paraules de suport i reconeixement expressades per diversos membres de Vox, com la portaveu parlamentària Macarena Olona: “T’hauria donat suport fos quina fos la teva decisió”, ha dit.

En la mateixa línia s’ha expressat el també diputat de la formació ultradretana Ignacio Garriga: “La meva admiració. Gràcies per demostrar coherència en majúscules”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries