Política

Sánchez diu que serà “constructiu” en les negociacions europees

El president espanyol avisa, però, que els estats estan “obligats” a pactar

Assegura que defensarà els seus interessos a la cimera per negociar el pla per rellançar l’economia

El president espanyol Pedro Sánchez ha assegurat que tindrà una actitud “constructiva” en les negociacions europees sobre el fons de recuperació, però avisa que cal trobar un acord. “Espanya té voluntat per trobar un acord”, ha dit aquest divendres al matí a la seva arribada a la cimera europea sobre el pla econòmic contra la crisi de la covid-19. Sánchez ha afirmat, segons recull l’agència ACN, que defensarà els seus interessos en les negociacions, com per exemple en l’àmbit de l’agricultura o sobre com s’ha de gestionar i controlar el fons de reconstrucció. “Estem tots obligats a trobar un acord”, ha avisat de cara a unes difícils converses amb els seus socis europeus.

Sánchez ha defensat que el fons de recuperació ha de servir per “transformar” les economies europees en més “resistents, verdes, digitals”, però també “inclusives”. “Una cohesió no només territorial, sinó també social”, ha reivindicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia