Política

Melania Trump suavitza l’agressiu discurs republicà i crida a la unitat

Expressa la seva solidaritat amb les persones que han perdut un ésser estimat per la covid-19

La intervenció de la dona del president dels EUA contrasta amb les amenaces d’oradors anteriors sobre el perill de la fi del somni americà si guanya Biden

La primera dama dels Estats Units, Melania Trump, ha sorprès aquesta matinada amb un discurs en què ha reconegut el dolor provocat per la pandèmia del coronavirus i ha ofert consol a les víctimes en els EUA, en contrast amb el bel·ligerant discurs dominant en la convenció republicana.

“La meva més profunda simpatia va amb tots aquells que han perdut a un ser estimat i les meves pregàries estan amb aquells malalts i els qui estan patint”, ha afirmat.

“Des del març, les nostres vides han canviat dràsticament. L’amic invisible, la Covid-19, ha inundat el nostre preciós país i ens ha impactat a tots”, ha afirmat.

La primera dama ha tancat la segona nit de la convenció republicana des de la Casa Blanca amb el seu marit entre el públic i fent referència a les grans crisis que ha viscut el país en els últims mesos, en concret a la pandèmia ha deixat més de 175.000 morts.

També ha parlat de l’agitació racial que ha viscut el país, amb onades de protestes davant els repetits casos de brutalitat policial contra ciutadans negres. “És una realitat dura. No estem orgullosos d’algunes parts de la nostra història. Animo la gent a centrar-se en el nostre futur, mentre encara aprenen del nostre passat”, ha remarcat.

Les paraules de Melania Trump han suposat un marcat contrast respecte al to dels oradors precedents, tant aquest dimarts com dilluns amb contínues advertències sobre el fi del somni americà i l’arribada del socialisme opressor si el candidat, Joe Biden, aconsegueix la vitòria en les eleccions del novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estat espanyol

La Comissió Europea evita pronunciar-se sobre la decisió de Sánchez

barcelona
estat espanyol

El PSOE diu que amb la continuïtat de Sánchez “guanya la democràcia”

barcelona
estat espanyol

Sánchez no dimiteix i seguirà de president

madrid
guerra a gaza

Almenys vint palestins morts en nous atacs israelians a Rafah

barcelona
guerra a europea

Ucraïna es retira de tres localitats en el front oriental

barcelona
política

Puigdemont suspèn l’agenda d’avui per la defunció de la seva mare

barcelona
Estat espanyol

Sánchez revela avui la decisió després d’una onada de suport

Barcelona
política

Zero girs de guió per consolidar el vot convençut

barcelona
crònica

Comunes contra el casino