Política

PSOE i Unides Podem registren al Congrés una comissió d’investigació sobre el cas ‘Kitchen’

Volen que s’aclareixi la “utilització il·legal” de recursos per anul·lar proves inculpatòries de la caixa B del PP

ERC, JxCat, CUP, BNG, Més País, Compromís i Bildu també n registren una

El PSOE i Unides Podem han registrat aquest dijous al Congrés la petició d’una comissió d’investigació sobre el cas Kitchen. En l’escrit, les dues formacions concreten que volen aclarir la “utilització il·legal d’efectius, mitjans i recursos del Ministeri d’Interior amb la finalitat d’afavorir interessos del PP i anul·lar proves inculpatòries en casos de corrupció”, en referència a la caixa B dels populars. La iniciativa dels dos partits del govern de coalició va en la mateixa línia que la que van anunciar aquest dimarts ERC, JxCat, CUP, BNG, Més País, Compromís i Bildu. PSOE i Unides Podem proposen que la comissió d’investigació s’allargui tres mesos, tot i que aquest termini es pot prorrogar.

Hores més tard, ERC, JxCat, CUP, BNG, Més País, Compromís i Bildu també han registrat la petició d’una comissió d’investigació sobre el cas ’Kitchen’. Concretament, demanen que s’aclareixi la vinculació de diversos estaments oficials de l’Estat i un “entramat mediàtic, empresarial i parapolicial”. Precisament, per la seva banda, PSOE i Unides Podem també han registrat una comissió d’investigació sobre la “utilització il·legal d’efectius, mitjans i recursos del Ministeri d’Interior amb la finalitat d’afavorir interessos del PP”. Tot plegat arran de les darreres revelacions que apunten a un suposat ús de recursos públics per anul·lar proves inculpatòries de la caixa B dels populars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia