Política

Asens diu que els fiscals del Suprem que s’oposen a l’indult estan “contaminats ideològicament”

“La venjança no pot imposar-se a l’agenda de la desjudicialització i el diàleg”, diu el líder d’Unides Podem al Congrés

El portaveu d’Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, ha acusat aquest dimarts els fiscals del Tribunal Suprem que s’oposen a l’indult dels líders independentistes empresonats d’estar “contaminats ideològicament” . “Els fiscals del Suprem que van formar part del problema no seran part de la solució. La venjança no pot imposar-se a l’agenda de la desjudicialitzaió i el diàleg”, ha publicat Asens.

El diputat dels comuns ha fet aquesta reflexió després que la Fiscalia s’hagi pronunciat en contra dels indults promoguts per als condemnats pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017. “Tot i que no som al segle XIX, la Fiscalia s’ha oposat a indultar presos jutjats per un delicte que es va crear amb la desamortització de Mendizábal”, ha afegit a Twitter.

Vehí pronostica “política de la venjança” si no s’aposta per l’amnistia dels presos independentistes

La diputada de la CUP a Congrés, Mireia Vehí, ha assegurat que “era d’esperar” que els fiscals del Tribunal Suprem s’oposessin a les peticions d’indult que està tramitant el govern espanyol sobre els líders independentistes empresonats. “Fins que totes les forces democràtiques no assumim que l’únic marc que permet avançar és l’amnistia, s’estarà donant ales a la política de la venjança”, ha alertat en un missatge a Twitter .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia