Política

Iceta: “La decisió del relleu la prenc jo però la prenc amb Pedro Sánchez”

El primer secretari del PSC indica que la possibilitat de ser ara ministre “depèn de Pedro Sánchez”

El primer secretari del PSC ha assegurat aquest dijous que la decisió que ha acabat convertint Salvador Illa en el candidat socialista a la presidència de la Generalitat de Catalunya va començar al seu cap al mes de novembre.

“Vam detectar a partir d’uns estudis que hi havia dubtes sobre si jo era realment el canvi que la societat catalana necessita”, ha explicat.

I després de “donar-hi voltes”, va reunir-se amb el president del govern espanyol per valorar-ho. Al final, la decisió del relleu “la prenc jo, però la prenc amb Pedro Sánchez”, ha assegurat.

El president espanyol va posar-li com a condició, però, que es mantingués el relleu en secret i que no es materialitzés fins a finals d’any, amb la vacunació contra el coronavirus ja en marxa.

Sobre la possibilitat de ser nomenat ministre, Iceta ha indicat que això “depèn” ara del secretari general del PSOE. “Tothom sap que estic a disposició del partit i a disposició del partit socialista espanyol”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia