Política

Detenen vuit joves per una brutal agressió a turistes a Eivissa

Cinc dels detinguts són menors d’edat

Dues de les víctimes van patir ferides “molt greus”

La Policía Nacional espanyola ha detingut vuit joves, cinc dels quals menors d’edat, en relació amb l’agressió aquest cap de setmana a un grup de turistes a Eivissa.

Els fets van passar al voltant de les tres de la matinada de diumenge a l’avinguda Pere Matutes Noguera, de ses Figueretes.

Segons els investigadors, sota el pretext d’una suposada discussió entre els dos grups es va produir una “brutal i desmesurada” reacció per part dels joves imputats. Els agressors van produir lesions “molt greus” a dos dels turistes, segons ha informat la policia en un comunicat.

Els detinguts majors d’edat són un colombià de 28 anys, arrestat dimarts a Denia després d’haver abandonat l’illa amb la intenció d’escapar; un jove de 18 anys de la mateixa nacionalitat i un altre jove de 18 anys i d’origen marroquí.

Els altres cinc presumptes responsables de la pallissa són menors d’edat.

Com a conseqüència de l’atac, dos dels turistes, un home de 38 anys i un altre de 44, van resultar ferits de gravetat, segons va informar dilluns l’Àrea de Salut d’Eivissa.

El més greu és la víctima de 38 anys, que va caure inconscient a terra després de rebre un cop amb una ampolla, que el principal agressor va trencar contra el seu cap. La contusió li va provocar un “fort” traumatisme cranioencefàlic que li podria haver “costat la vida”, destaca la nota policial. L’home va ser traslladat a l’hospital Son Espases de Palma.

Amb la mateixa arma, l’ampolla trencada, l’atacant més agressiu es va encarar amb la segona víctima, de 44 anys. Mentre dos altres integrants del grup el mantenien subjecte, l’agressor li va practicar diverses incisions profundes al braç i al pit, que li van suposar una “gran pèrdua de sang i el consegüent risc per a la seva vida”.

La resta de turistes va patir ferides més lleus per cops amb diferents objectes contundents en intentar protegir els seus amics.

Segons el comunicat policial, la ràpida actuació dels serveis sanitaris i de la Policía va permetre que les víctimes més greus poguessin salvar la vida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona