Política

Compromís tanca un acord amb el govern espanyol i votarà a favor dels pressupostos generals de l’Estat

El partit diu que el pacte suposa 26,8 milions més per al País Valencià en transport públic, citricultura i cultura

Compromís ha tancat un acord amb el govern espanyol i votarà a favor dels pressupostos generals de l’Estat de 2022. Segons ha anunciat aquest dijous el portaveu de Compromís al Congrés i únic diputat de la formació a la cambra baixa, Joan Baldoví, el pacte suposa incloure als comptes públics 26,8 milions d’euros més per al País Valencià en matèria de transport públic, citricultura i cultura. El partit valencià destaca que als PGE per a l’any que ve també es “consoliden” les esmenes que van aconseguir introduir als comptes de 2021.

En un comunicat, Compromís també subratlla que en les pròximes setmanes el govern espanyol “publicarà un document amb els criteris de població ajustada que resoldran el problema d’infrafinançament valencià” en el sistema de finançament autonòmic. “El govern ampliarà la partida del finançament autonòmic perquè cap territori surti perjudicat”, afirma la formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia