Política

Foment demana a ERC i Junts que deixin “les baralles” i se centrin a governar

Sánchez Llibre reconeix que se sent “preocupat” per les disputes entre els dos socis de govern: “Semblen dos partits de l’oposició”

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat avui a ERC i Junts que cessin en la seva “dinàmica de barallar-se” i se centrin a governar i sortir de la crisi, després de considerar positiu i “mèrit” de Pere Aragonès l’acord per desencallar la tramitació dels comptes de la Generalitat. “No ajuda a l’estabilitat; els desacords públics dels últims dies fan pensar que són dos partits de l’oposició”, ha assenyalat en una entrevista aquest dimarts a Els Matins de TV3.

Sánchez Llibre ha instat els dos socis del Govern a “crear un clima de confiança”, “deixar les discrepàncies internes” i “governar de cara als ciutadans”, en un moment en què és “fonamental” sortir de la crisi i transformar l’economia.

Malgrat estar en desacord amb algunes de les mesures que acompanyen els pressupostos –defensa que la fiscalitat sobre l’economia productiva és massa elevada-, Sánchez Llibre ha celebrat que els comptes hagin superat finalment la tramitació. “No tenim res a dir sobre el fet que s’hagi substituït la CUP pels comuns; el que nosaltres demanem és que els polítics es posin a governar” ha afegit.

“A nosaltres ens interessa que els pressupostos tirin endavant i és indiferent que sigui amb un partit o amb un altre. Ens preocupa la dinàmica de confrontació entre els socis del Govern perquè no és bona per a l’estabilitat”, ha insistit.

Per altra banda, el directiu també ha tornat a demanar l’obligatorietat de la vacunació en l’àmbit laboral per posar fi a l’increment de contagis de les últimes setmanes. “Creiem que en aquests moments ha de prevaldre la seguretat col·lectiva per sobre la seguretat individual”, ha apuntat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa acusa ERC i Junts de governar “d’esquena als ajuntaments”

barcelona
Estats Units

Biden fa broma amb l’edat: “Sóc un adult competint contra un nen de 6 anys”

Barcelona
política

Crida dels comuns a frenar la dreta com a les generals del juliol passat

l’hospitalet del llobregat
política

Puigdemont avisa que la “divisió” de l’independentisme “ajudarà Illa a ser president”

barcelona
POLÍTICA

Per la CUP, el Baix Empordà és “una mena de parc temàtic turístic”

la bisbal d’empordà
política

ERC reivindica el seu esperit de resistència i lluita a Ginebra en un emotiu acte amb exiliats

barcelona
Regne Unit

Un diputat conservador i exministre de Sanitat es passa al Partit Laborista

Barcelona
Guerra a Europa

Un nou atac rus amb drons destrossa un hotel a Mikolàiv

Barcelona
política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona