Política

Plaja, sobre el “risc” del que alertava Puigneró: “A dins del Govern hi ha estabilitat”

La portaveu assegura que la “posició ficada” per l’executiu passa per no veure perill en el funcionament intern

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha negat aquest dimarts que, tal i com va dir el vicepresident, Jordi Puigneró, en una entrevista a aquest diari, El Punt Avui, hi hagi “risc” en l’estabilitat de l’executiu de la Generalitat després de l’episodi dels pressupostos i el fracàs de la negociació amb la CUP. “No seré jo qui corregeixi el vicepresident, però sobre això hi ha posició fixada: A dins del govern hi ha estabilitat; i això no és opinió, és realitat”, ha dit Plaja en ser preguntada per les consideracions de Puigneró. Per a la portaveu, haver tirat endavant els pressupostos “es pot considerar un èxit” tot i no haver estat “amb el soci prioritari, la CUP”. “El Govern considera que ha sortit enfortit i que hi ha estabilitat al Govern”, ha afegit.

Per últim, Plaja ha atribuït les diferències de criteris al “soroll fora del Govern” empès pels grups parlamentaris. “El Govern ha d’estar i està aïllat de tot aquest soroll”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia