Política

Chacón presenta ‘Centrem’ com “el partit post-procés” que busca “acabar amb la polarització i la paràlisi”

La nova formació defensa “el diàleg i el consens” i millorar l’autogovern de Catalunya “dins el marc de la legalitat”

L’exconsellera Àngels Chacón ha presentat el nou partit ‘Centrem’ com el “primer partit post-procés” que busca “trencar la polarització i acabar amb la paràlisi” en un acte al World Trade Center de Barcelona. La també secretària general del PDeCAT, que durant la mateixa presentació ja s’ha postulat per a dirigir el nou partit, ha insistit que la prioritat és “sumar i arribar a consensos de debò” i “tenir les idees clares”, a diferència, al seu parer, de l’actual Govern. En relació al conflicte polític, ha apostat per millorar l’autogovern de Catalunya però ha insistit que la solució ha de ser sempre “dins el marc de la legalitat”.

D’altra banda, Chacón ja ha avançat que Centrem té la mirada posada en les eleccions municipals, a les que preveu presentar-se.

El nou partit, que aplega els entorns del PDeCAT, Convergents, la Lliga Democràtica i Lliures, neix després de mesos de converses d’aquestes formacions per articular un front de centre, especialment de cara a les eleccions municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia