Política

Illa estén la mà a Aragonès per “desencallar problemes” a Catalunya

Confirma la seva intenció d’acudir dilluns que ve a la conferència que oferirà Aragonès al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) per marcar la seva estratègia política

El primer secretari del PSC i cap de l’oposició a Catalunya, Salvador Illa, ha assegurat aquest divendres que pensa mantenir la seva política de “mà estesa” al president de la Generalitat, Pere Aragonès, per aconseguir “acords molt amplis que desencallin problemes” a Catalunya.

En una visita a Lleida, abans de mantenir una reunió amb representants de la Cambra de Comerç de Lleida, Illa ha confirmat la seva intenció d’acudir dilluns que ve a la conferència que oferirà Aragonès al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) per marcar la seva estratègia política.

“Aniré a escoltar”, ha explicat Illa, que la setmana que ve mantindrà a més una reunió amb el propi Aragonès a la qual acudirà “amb un esperit constructiu”, encara que considera que “les coses no van bé a Catalunya” i que el Govern “no funciona”.

Illa ha reafirmat la seva “política de mà estesa i col·laboració” en tot allò que es pugui posar d’acord amb el Govern i “pugui servir per millorar la vida dels catalans”.

Ha citat com a exemple l’acord aconseguit pel PSC, ERC i JxCat per a l’”inici de la renovació de 112 càrrecs” d’organismes de la Generalitat -com la Sindicatura de Comptes o el Consell de l’Audiovisual de Catalunya-, que estaven “encallats” i que ahir dijous el ple del Parlament va començar a renovar.

D’altra banda, també s’ha referit a les eleccions a Castella i Lleó, on segons el seu parer “es necessita un canvi”, per això ha expressat el seu suport al candidat socialista, Luis Tudanca, i ha animat els electors a acudir a les urnes



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa va a Madrid i posa amb safata la idea de servilisme

barcelona
POLÍTICA

Cañigueral destaca que el vot a Esquerra afavoreix el jovent

figueres
Guerra a Gaza

Hamàs publica proves de vida de dos ostatges

Barcelona
política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries