Política

La Moncloa nega cap relació amb la guerra interna del PP: “No hi tenim res a veure, que no ens posin al seu embolic”

Isabel Rodríguez emplaça Casado a portar les seves sospites sobre Ayuso a la Fiscalia

La portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha rebutjat de ple qualsevol vinculació del seu executiu amb la guerra interna del PP. La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va afirmar aquest dijous que el president del PP, Pablo Casado, li va dir que havia rebut un dossier sobre el seu germà de Moncloa. Aquest divendres Casado ho ha negat, però ha explicat que va trucar al ministre de la presidència, Félix Bolaños, per preguntar si la informació sortia d’ell. Rodríguez ha estat taxativa: “No hi tenim res a veure, que no ens utilitzin, que no ens posin en el seu embolic”.

La portaveu del govern espanyol s’ha limitat a expressar la “preocupació” del seu govern per les sospites de corrupció que assolen el PP en un moment de “recuperació” de l’economia espanyola, i ha desmarcat l’executiu de cap relació amb el cas.

“Si el govern hagués tingut cap coneixement de cap irregularitat amb caràcter delictiu ho hauria posat immediatament en coneixement de la Fiscalia i la Justícia, i el que cal és que s’aclareixi el fons de la qüestió”, ha sentenciat.

També ha aprofitat per emplaçar el president del PP, Pablo Casado, a portar a la Fiscalia les sospites sobre el cobrament de la comissió –que Casado ha xifrat en 286.000 euros- del germà d’Ayuso per la compra de mascaretes a la primera fase de la pandèmia.

“Suposo que després que Casado ha fet aquestes manifestacions ha anat a la Fiscalia perquè investigui aquesta qüestió”, ha sentenciat.

En tot cas ha volgut remarcar “l’exemplaritat” de la societat espanyola, el sector empresarial i les empreses, que “van treballar en un moment de dificultat per garantir el subministrament de productes bàsics”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia