Política

Sánchez manté que Joan Carles I “deu una explicació als espanyols” davant les informacions “decebedores” sobre l’emèrit

El president del govern espanyol reacciona a la carta de l’exmonarca que anuncia que seguirà a Abu Dhabi

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha insistit que el rei emèrit Joan Carles I “deu una explicació als espanyols” davant les informacions “decebedores” sobre l’exmonarca. Sánchez ha reaccionat així a la carta del rei emèrit en què anuncia que seguirà residint a Abu Dhabi després de l’arxivament de la investigació de la fiscalia contra ell, però que farà visites freqüents a Espanya. El cap de l’executiu ha fet aquesta valoració aquest dimarts en una conversa informal amb periodistes de camí a Letònia amb motiu d’una visita a les tropes espanyoles desplegades en una missió de l’OTAN que reforça la frontera amb Ucraïna.

La portaveu de l’executiu espanyol, Isabel Rodríguez, ha afirmat que La Moncloa “respecta” la decisió del rei emèrit i l’ha circumscrit en l’àmbit “privat”. “Res a considerar”, ha dit Rodríguez, que sí que ha reiterat que “els espanyols mereixerien una explicació de totes les informacions que s’han conegut”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia