Política

Feijóo no assistirà dimarts a la presa de possessió de Fernández Mañueco com a nou president de Castella i Lleó

El president del PP té reunions previstes amb sindicats i patronals i delega la seva participació en Cuca Gamarra

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, no assistirà dimarts a la presa de possessió del nou president de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco, perquè el mateix dia té previst reunir-se amb la CEOE, Cepyme, UGT i CCOO per explicar-los la seva proposta d’alternativa fiscal. Feijóó ha delegat la seva participació en la secretària general del PP, Cuca Gamarra, ja que no podia canviar el dia de les reunions amb els agents socials per motius d’agenda, segons han explicat fonts del partit a l’ACN. Dimarts és l’únic dia que anava bé a tots els agents socials, dijous Feijóo també té la reunió setmanal de la Xunta i el líder popular no volia demorar la trobada amb sindicats i patronals més enllà d’aquesta setmana, segons han afegit.

Les Corts de Castella i Lleó van investir el passat 11 d’abril Alfonso Fernández Mañueco amb els vots dels procuradors del PP i Vox en compliment de l’acord de govern que situa un partit d’ultradreta a un govern autonòmic per primera vegada en els 47 anys de democràcia. Aleshores, Alberto Núñez Feijóo, ja va evitar ser present a la sessió.

D’aquesta manera, el nou líder del PP iniciarà la jornada amb una reunió a la seu del partit amb el president de la Confederació de la Petita i Mitjana Empresa Cepyme), Gerardo Cueva, i una hora més tard es trobarà amb el president de la CEEO, Antonio Garamendi.

A la tarda, serà el torn del secretari general de l’UGT, Josep Maria Álvarez, i a les sis del secretari general de Comissions Obreres, Unai Sordo.

Tot i que les trobades són per separat, la intenció del líder popular era reunir-se amb els agents socials en un mateix dia i dimarts era l’únic que anava bé a totes les parts.

Fa poques jornades, Feijóo es va reunir amb el rei Felip VI a la Zarzuela i amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a La Moncloa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona