Política

Vanessa Peiró aspira a reeditar l’alcaldia de Mont-ras

Va accedir al càrrec l’any 2019 i s’ha compromès a “seguir treballant al servei dels veïns i veïnes per culminar els projectes pendents”

Vanessa Peiró, alcaldessa de Mont-ras des del 2019, encapçalarà de nou la llista de Junts per Mont-ras en les eleccions municipals del maig de l’any vinent, amb l’objectiu de reeditar l’alcaldia aconseguida fa tres anys. “Vull seguir treballant al servei dels veïns i veïnes del nostre poble, desenvolupar i culminar els projectes que tenim pendents i que són clau per al benestar de la gent, alhora que celebrem els que hem anat acabant. Som la garantia de coherència i feina feta”, ha manifestat Peiró, que ha estat proclamada cap de llista en l’assemblea d’afiliats i afiliades del partit d’aquest dilluns al vespre.

Peiró, de 41 anys, té més de 20 anys d’experiència com a funcionària administrativa de l’Ajuntament, on ha treballat en diferents àrees que li donen “l’expertesa necessària” tal i com diversos assistents a l’acte han esmentat. L’alcaldia li ha permès “continuar el servei públic des d’una altra perspectiva, també molt gratificant” i ara entoma el repte de repetir amb “energia, il·lusió i un equip consolidat de persones que vol oferir el seu temps i esforços a millorar el poble”. “Quan acabi aquest mandat haurem canviat l’enllumenat a LED a pràcticament a tot el municipi, creat zones d’aparcament gratuïtes davant dels principals equipaments, com l’escola, la llar d’infants, el pavelló poliesportiu i també a la zona comercial. També hem continuat la renovació d’elements dels parcs infantils i tancaments de seguretat o la creació dels columbaris al cementiri municipal. Hem seguit apostant per les entitats i les seves vessants culturals i esportives. I, no menys important, afrontem obres públiques llargament reivindicades en el malmès asfaltat de Torre Simona i en embornals de punts estratègics del municipi”, destaca Peiró. “Tenim una llista renovada amb expertesa, dedicació i il·lusió, que començarà a treballar des d’avui mateix” juntament amb l’equip de l’executiva local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

França aprova una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona

Banyoles aspira a organitzar el mundial de piragüisme marató del 2028

BANYOLES
nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona