Política

Busquen supervivents després d’un bombardeig rus contra una escola a Kramatorsk

El bombardeig ha tingut lloc aquest matí i ha causat la destrucció de la part central de l’edifici, de tres plantes

Els serveis de rescat ucraïnesos busquen supervivents sota la runa d’una escola destruïda en un bombardeig rus a la localitat de Kramatorsk, a la regió de Donetsk, a l’est del país.

Així ho ha informat el Servei Estatal per a Situacions d’Emergència al compte de Telegram, citada per l’agència Ukrinform. “Hi pot haver persones sota la runa d’una escola a Kramatorsk, destruïda pels bombardejos enemics”, ha assegurat la font.

El bombardeig ha tingut lloc aquest matí i ha causat la destrucció de la part central de l’edifici, de tres plantes.

Unkrinform ha afegit que els atacs russos també han destruït una altra escola a Kostantinovka i que hi ha hagut bombardejos contra plantes de construcció de maquinària de Starokramatorsk i Novokramatorsk.

La informació també ha estat comunicada pel president de l’Administració Militar Regional de Donetsk, Pavel Kirilenko, segons l’agència Unian.

“Avui s’han destruït dues escoles a Kramatorsk i Konstantinovka”, ha dit Kirilenko, que ha precisat que durant les últimes hores s’han atacat “la part industrial de Kramatorsk - les empreses de SKMZ (Planta de construcció de maquinària de Starokramatorsk) i NKMZ (Planta de construcció de maquinària de Novokramatorsk)”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia