Política

conflicte bèl·lic a l’est d’europa

Rússia reconeix diverses explosions en un aeròdrom militar de Crimea

Fonts del ministeri rus de Defensa parlen de la “detonació de diverses municions en una àrea d’emmagatzematge protegida”

Diverses explosions s’han produït en un aeròdrom militar en l’annexionada península ucraïnesa de Crimea, a causa d’un accident, segons ha informat aquest dimarts el ministeri de Defensa de Rússia.

“En el territori de l’aeròdrom Saki, en la rodalia de la localitat de Novofiódorofka, va tenir lloc la detonació de diverses municions en una àrea d’emmagatzematge protegida”, ha assenyalat el ministeri rus de Defensa en un comunicat.

L’entitat castrense ha indicat que “segons l’informe del lloc dels fets, no va tenir lloc cap atac contra el magatzem de pertrets”. “A conseqüència de l’explosió ningú va sortir danyat (en l’aeròdrom). L’equipament aeri no va resultar danyat”, ha afegit la mateixa font.

Al lloc dels fets va acudir el líder regional prorús, Serguei Aksiónov, qui va assenyalar en el seu compte de Telegram que “van ser reforçades totes les mesures necessàries per a protegir la seguretat de la població i la infraestructura”. “En primera instància es van prendre mesures per a acordonar el perímetre en una zona de 5 quilòmetres (...) per a evitar danys a civils”, va indicar.

No obstant això, segons el ministre de Salut Pública de la república de Crimea, Konstantín Skorupski, “a l’hospital regional van ser traslladats cinc ferits, un d’ells menor d’edat”. El titular de Salut Pública va explicar que es tractava de ferides menors causades per trossos de vidre.

Les xarxes socials que es van fer ressò dels fets, van publicar múltiples fotos i vídeos de les explosions i van informar de caravanes de turistes que tractaven d’abandonar precipitadament la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

nacions unides

L’Aràbia Saudita presidirà l’òrgan de l’ONU sobre drets de les dones

barcelona
GIRONA

Dani Cornellà serà el cap de llista de la CUP a la demarcació

GIRONA
política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid
Pròxim Orient

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona