Política

POlÍTICA

ERC fa pública la seva llista a Salt per a les municipals

La número 2 de la llista republicana serà Cristina Alarcón

S’incorporen al projecte Margarita Gallardo, Yasmina Koubghi, Dani Coll, Hèctor Martínez, Jordi Gispert, Marta Muñoz, Domènec Marés i Rania Reguigui

Esquerra Republicana Salt ha donat a conèixer l’equip amb el qual es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig. La llista amb què afrontaran als comicis ha reunit un conjunt d’homes i dones “amb experiència, il·lusió i un full de ruta clar per seguir impulsant un Salt d’oportunitats”. Al costat de Viñas, i com a número dos, hi haurà l’actual regidora de Serveis Generals i Desenvolupament Local, Cristina Alarcón. Professional de l’àmbit sanitari, (CAP de Salt), Alarcón afirma que estan “preparats per continuar treballant pel futur del poble i ho farem a partir d’un compromís irrenunciable a seguir escoltant els nostres veïns i veïnes”.

El número tres serà Àlex Barceló i la quatre, Núria Heras, el número 5, Toni Vidal i Min Cunill , de número 7, tots tres ara al govern. S’ha incorporat a l’equip Margarita Gallardo (mestra i mediadora), de número 6; Yasmina Koubghi (empresària del sector comerç, Teixits Yasmina), de número 8; Dani Coll (consultor informàtic), de número 9. També hi ha a la llista l’enginyera Regina Bover, de número 10 i s’hi incorpora Hèctor Martínez (tècnic de projectes d’equitat digital), de número 11; Jordi Gispert (llibreter, gerent Llibreria 22), de número 13; Marta Muñoz (mestra de Primària) de número 18 i com a suplents Domènec Marés (tècnic de banca, prejubilat) i Rania Reguigui (estudiant d’Enginyeria Biomèdica).

Tanquen la llista Isabel Alberch i Carles Barceló que afronten els comicis amb la convicció de “seguir demostrant que complim allò que prometem i ho fem de la mà d’un equip que ho donem tot perquè Salt continuï avançant”.

L’alcalde i líder de la llista republicana, Jordi Viñas, explica que “som un equip que combina l’experiència amb el talent que hem incorporat amb saltencs i saltenques que s’han volgut sumar al projecte d’Esquerra Salt i que formen part del teixit social, empresarial, cultural, esportiu i associatiu del poble”.

Viñas es mostra molt il·lusionat amb l’equip que l’envolta i que defineix “com una garantia per continuar endavant amb el full de ruta transformador que estem duent a terme a Salt. Ens avala la feina feta, ens mou la voluntat de servei i ens il·lusiona seguir dibuixant el futur del poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Ara Més se suma a la coalició d’ERC, Bildu i BNH per a les europees

barcelona
còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona