Política

Fem Celrà - AM presenta una candidatura amb “vocació de servei”

“És una llista diversa i plural que ens ajuda a tenir una mirada més integradora i oberta”, ha explicat la cap de llista, Anna Coll

Fem Celrà - AM ha presentat avui les persones que formaran part de la candidatura per a les eleccions municipals, que estarà encapçalada per Anna Coll, actual regidora al consistori. La cap de llista ha remarcat que el seu equip és “gent amb vocació de servei, compromesa amb el poble, les persones, les entitats, els comerços i les empreses.” També ha remarcat que la llista és “diversa i plural en relació amb la formació i la procedència que ens ajuda a tenir una mirada més integradora i oberta”.

Coll ha destacat que la seva candidatura vol liderar “l’evolució, la transformació i el canvi que Celrà necessita”. A més, ha assegurat que le projecte polític de Fem Celrà - AM aposta per un ajuntament “transparent i obert a tothom, que porti a terme polítiques dirigides a resoldre els problemes i les necessitats reals de la gent i a aconseguir una població integrada i cohesionada”.

“Volem un poble que lideri les polítiques mancomunades dels municipis que integren la Llera del Ter, que sigui la porta de les Gavarres però que no visqui d’esquenes a l’àrea urbana de Girona. Ens cal un poble que doni oportunitats al jovent i a les persones emprenedores i que tingui un polígon industrial de qualitat”, ha conclòs.

La resta de la llista liderada per Anna Coll, que és psicopedagoga, està formada, per aquest ordre, per Silvia Sánchez, Miquel Rossell, Francesc Nadal Leyer, Anna Comas, Gerard Fernández, Katinka Louisa Bakker, Paco Guzmán, Anna Gil, Anna Vilagran, Magno Maneu, Eva Albert i David Grau. Els suplents són Mireia Nadal, Judit Ferreiro, Sergi Puig, Paula Galiano, Francesc Alonso, Mireia Taberner, Ricard Bechdejú, Dolors Massas, David Roura i Siseta Comas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Elisabeth Megias
Alcaldessa de Tordera (Junts)

“Volem fer canvis estructurals i de pes dins de l’Ajuntament”

Tordera
Nil Papiol
Alcalde d’Hostalric (Sumem per Hostalric)

“Els ingressos per turisme han pujat un 28% en tres anys”

Hostalric
política

La CE tindrà en compte l’aval de la Comissió de Venècia a l’amnistia

madrid
Les Preses

Desmenteixen l’autoria de Les Preses 2020-2030

Les Preses
Kenya

El cap de l’Exèrcit mor en un accident d’helicòpter

Barcelona
país basc

L’Audiencia Nacional tramita una denúncia contra Otegi

barcelona
escòcia

Acusen el marit de Nicola Sturgeon de malversació de fons

barcelona
Pròxim Orient

Els EUA veten l’admissió de Palestina com a membre de ple dret de l’ONU

Barcelona
Estats Units

Descartat un segon jurat del judici contra Trump a Nova York

Barcelona