Política

POlÍTIQUES

Tots per Lloret presenta les propostes per a barris, urbanitzacions i veïnats

Contempla múltiples propostes en diversos camps: en matèria urbanística, d’equipaments, serveis i manteniment

El programa de Tots per Lloret per a barris i urbanitzacions contempla múltiples propostes en diversos camps: en matèria urbanística, d’equipaments, serveis i manteniment. El programa contempla es crear un nou centre cívic al nucli antic, aplicar la Llei de barris per a fer possible la seva transformació urbanística de forma específica, Concretament es parla de revisar el disseny urbanístic d’aquelles zones amb un major grau d’incivisme, amb la instal·lació de càmeres de seguretat en els entorns més afectats, i també es crear una societat municipal específica per millorar el manteniment dels carrers i del mobiliari urbà.

Com a accions concretes volen millorar l’accés a Roca Grossa pel carrer Puig de Castellet, “perquè sigui més segur”, i proposarem la desclassificació de “la pota d’elefant” del veïnat de Roca Grossa per fer-ne una zona verda. També proposen millorar la seguretat del traçat del camí antic de Tossa; executar la rotonda d’accés a Canyelles; desenvoluparem el projecte de la Mina Melitrons, i l’inclourem en el MOLL.

També afirmen que treballaran per realitzar un espai cívic obert a Lloret de dalt i, conjuntament amb les entitats de conservació i manteniment, volen tirar endavant un pla de millora dels serveis de les urbanitzacions que presentin dèficits urbanístics. Igualment, pensen augmentar els ajuts destinats al manteniment dels serveis d’aquestes entitats i en crearem de nous perquè puguin contractar serveis de vigilància.

Altres aspectes a destacar fan referència a la voluntat de continuar treballant en les millores en seguretat de la C-63 (Lloret-Vidreres) i arribin als accessos a les urbanitzacions de la zona nord de Lloret. També es potenciarà el pla de gestió forestal per millorar el manteniment i la neteja de les parcel·les de les urbanitzacions i es fomentarà un sistema de neteja de parcel·les sostenible i ecològic. Crearem una unitat específica de policia per a les urbanitzacions, promourem la millora de les zones infantils i d’esbarjo dels barris i renovarem l’enllumenat públic de carrers a barris, veïnats i urbanitzacions.

Finalment, volen renovar el parc infantil de la Plaça dels Drets Humans i el de la Plaça de Las Regiones, al barri del Molí, així com la zona verda de Can Ribalaigua; dinamitzar comercialment l’avinguda de Vidreres, al barri del Molí; rehabilitar la masia de Can Buch amb un nou espai públic; construir una pista multiesportiva al barri de Fenals; activar els patis oberts de les escoles dels barris que no disposin de pistes multiesportives; potenciar les festes de barri, i habilitar espais a diferents barris per promocionar l’art urbà i contemporani.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

L’entorn i els socis de Sánchez l’animen a continuar

Barcelona
escòcia

L’SNP trenca la coalició de govern amb els Verds

barcelona
política

La incertesa per la carta de Sánchez sacseja l’inici de campanya pel 12-M

barcelona
Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona
Estat espanyol

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona