Política

POLÍTICA

Junts per Celrà presenta les dotze mesures prioritàries

La formació ha fet l’acte de presentació en què ha mostrat les principals línies de treball per “posar en marxa i transformar Celrà”

Junts per Celrà ha presentat aquest dimarts al vespre la candidatura, encapçalada per Roberto Fernández, i “les dotze mesures prioritàries per posar en marxa i transformar el municipi a curt i mitjà termini”, en el decurs d’un acte al Teatre Ateneu, al qual hi han assistit un centenar de persones.

“Tenim un equip de primera, que pot plantejar un projecte per als propers vint anys, marcar un rumb estratègic i construir un projecte sòlid i de futur per al municipi”, ha explicat Fernández, que ha afegit que adquireix “el compromís de governar posant les persones i Celrà al davant de tot, respectant tots els punts de vista”.

Les dotze mesures que Junts per Celrà proposa són aconseguir un municipi més verd i amable, convertint zones verdes en refugis climàtics, i planificant-ne més de futures; dur a terme una revisió exhaustiva del contracte de neteja i recollida de residus, per tenir els carrers més nets; analitzar el sistema de recollida de residus actual i buscar solucions a les problemàtiques que crea; elaborar un pla de seguretat municipal per als propers deu anys; desenvolupar un programa d’actuacions urbanístiques per als propers 20 anys, per tal de preparar el Celrà del futur, posant èmfasi en la humanització de l’espai públic; planificar la construcció d’habitatges de protecció oficial; un nou pla que replantegi la mobilitat i la connectivitat amb altres municipis; retirar les pilones innecessàries; crear i potenciar una “Marca Celrà”, que impulsi comerços i empreses i fomenti el consum local; reforçar l’atenció a la gent gran per combatre la solitud no desitjada i fomentar l’envelliment actiu; treballar per adequar l’oferta de cicles formatius a la demanda de perfils professionals de les empreses i crear un pla de salut comunitària per promoure l’esport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Referèndum, finançament singular i català, pilars del programa d’ERC

barcelona
alemanya

Detenen dos presumptes espies russos

barcelona

Junts presenta els candidats del Ripollès

ripoll
guerra a gaza

Qatar diu que està revaluant el seu paper com a mediador

barcelona
política

Illa rebutja ser investit amb els vots de Vox

barcelona
croàcia

Els conservadors tornen a guanyar les eleccions, però ho tindran difícil per governar

barcelona
societat

Manifest en suport de Puigdemont amb 250 personalitats

barcelona
Iñaki Soto
Director del diari Gara

“El model del PNB està esgotat, necessita un relleu”

Barcelona
política

Collboni no obté suport per al PAM i no es tramitarà

barcelona