Política

Junts denuncia a la JEC la col·locació de cartells de Paneque amb vehicle oficial

Junts ha presentat una denúncia davant la JEC per la col·locació de cartells de la candidata del PSC de Girona, Sílvia Paneque, un cop ja s’havia acabat la campanya electoral i fent servir un vehicle oficial de l’Ajuntament de Barcelona. Segons ha fet públic Junts, els fets han ocorregut aquesta passada matinada a Girona, quan una persona va sortir d’una furgoneta blanca logotipada per l’Ajuntament de Barcelona per penjar el cartell de Paneque i va acabar la seva tasca a les 2:06 d’avui dissabte en un carrer de Girona.

La denúncia de Junts és per doble infracció de la normativa electoral: la prohibició d’usos de recursos d’una institució pública per fer propaganda electoral i la prohibició de qualsevol acte de campanya el dia de reflexió.

Arran d'aquesta denúncia, el PSC ha emès un comunicat en què  manifesta que no s'ha col·locat cap cartell nou i  que el que estava fent l'empresa contractada fa dues setmanes era reposar paper malmès per les pluges de fa uns dies. "Es tracta, per tant d'un manteniment ordinari", afirma el PSC. I afegeix que "en cap cas s'ha utilitzat cap vehicle de l'Ajuntament de Barcelona: la persona que ha fet el manteniment és un treballador autònom; és a dir: un privat. El vehicle porta el logotip de l'Ajuntament perquè és habitual que l'Ajuntament de Barcelona demani als seus proveïdors que posin el logotip municipal als seus vehicles". Finalment, el PSC conclou que entén que "la denúncia de Junts, que s'ha fet en base a una queixa d'un ciutadà a les xarxes socials, no té cap fonament i l'emmarquem en l'estratègia d'aquesta formació política de voler embrutar la campanya". 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

terrorisme

Estat Islàmic crida a fer atacs a Europa i els EUA per Gaza

barcelona

Sílvia Paneque tornarà a ser la cap de llista del PSC

GIRONA
argentina

Els insults de Milei a Petro provoquen una crisi diplomàtica amb Colòmbia

barcelona
Política

Mor Conxita Tarruella, històrica d’Unió

guerra a gaza

El TIJ ordena a Israel garantir l’entrada d’ajuda humanitària a Gaza

barcelona
Política

Mor Joe Lieberman, l’exsenador estatunidenc que volia acabar amb la violència dels videojocs

guerra a gaza

Els EUA critiquen la relatora de l’ONU per als territoris palestins ocupats

barcelona
guerra a europa

Rússia llança 28 drons i míssils contra Ucraïna en un atac dirigit sobretot al sud

barcelona
estat francès

Aproven una llei que castiga la discriminació capil·lar

barcelona