Política

POLÍTICA

Mor als 61 anys Albert Mulero, expresident d’ERC al Bages

El polític va ser regidor durant tres mandats a Castellbell i el Vilar i un dels organitzadors dels Deumil a Brussel•les per l’Autodeterminació el 2009

Albert Mulero (1962), que va ser president comarcal d’ERC al Bages entre el 2015 i el 2019, ha mort aquesta matinada als 61 anys després d’una llarga malaltia, segons ha informat el propi partit. Mulero va ser regidor per ERC a Castellbell i el Vilar durant tres mandats, del 2011 fins al passat 17 de juny. En els últims mesos havia baixat la seva activitat política pel seus problemes de salut. Mulero va consolidar el creixement del partit al municipi, que en les passades eleccions va fer-se finalment amb l’alcaldia gràcies a la victòria d’Adrià Valls, que l’havia rellevat com a número 1. Just abans dels comicis Mulero va deixar l’acte de regidor. En l’àmbit professional, va treballar en una empresa dedicada a la farmacèutica. També va ser membre de la Unió Excursionista de Catalunya de Sants, integrant de la colla gegantera del municipi, amant del submarinisme i el futbol i entre les seves aficions citava la lectura, la música i la cuina.

El regidor, nascut a l’Hospitalet, va ser una persona molt propera a la família d’Oriol Junqueras, que viu a la vila, sobretot mentre el líder republicà va ser empresonat. Mulero vivia al Castellbell i Vilar des del 2006 i dos anys després ja va ser escollit president de la secció local. En els tres mandats com a regidor va estar a l’oposició en majories absolutes del PSC. El 2015 va ser escollit president comarcal del partit. Mulero també va col·laborar en mitjans de comunicació de la comarca, a Canal Taronja i Ràdio Manresa i el 2009 va ser un dels activistes que va participar en l’organització dels Deumil a Brussel•les per l’Autodeterminació.

Tot i la fragilitat de la seva salut, Mulero encara va prendre part en algun actes de l’última campanya electoral per a les municipals, fent costat al candidat de Sumem per Castellbell, la llista vinculada al seu partit de sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona