Política

POlÍTICA

El PSC-Girona pel Canvi denuncia l’estat dels cementiris de Girona

El grup municipal PSC- Girona pel Canvi ha denunciat l’estat “lamentable” dels dos cementiris de Girona, l’antic i el nou, ambdós situats a Girona Est. “Hem estat rebent durant anys peticions de la ciutadania perquè posem sobre la taula la manca de serveis i l’estat de conservació dels cementiris. Més encara durant els darrers dies d’octubre, ja que molta gent estava acudint als cementiris per visitar els seus éssers estimats pel dia de Tots Sants” ha explicat la regidora del grup municipal, Carla Aguilera.

Tal com van denunciar l’any passat, el grup municipal insisteix en la falta de material, com les escales per accedir als pisos superiors, la poca cura en la neteja; i la conservació i el propi estat de l’estructura de l’edifici del cementiri nou. També la falta de conservació i manteniment de l’antic cementiri. Carla Aguilera ha explicat que no entenen “la manca d’actuació del nou govern, entre els gironins s’ha estès la idea que el govern actual és un govern de continuïtat i que no hi ha canvis substancials en la manera de governar de Madrenas i de Salellas, pel que fa al cementiri no hi ha cap novetat. El mateix que ha fet Madrenas durant aquests anys és el que està fent el “nou” govern”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia