Política

POlÍTICA

El PSC-Girona pel Canvi proposa la creació d’un Consell per a una ciutat inclusiva

El grup municipal PSC-Girona pel Canvi proposa la creació d’un Consell per a una ciutat inclusiva, de caràcter consultiu, conformat per tècnics especialistes en accessibilitat de l’Ajuntament i representants de l’equip de govern, dels grups municipals i de la Taula pel Dret a l’Accessibilitat. És una iniciativa que el grup presentarà en forma de moció perquè es discuteixi en el pròxim ple de Girona, previst pel pròxim dilluns 11 de desembre.

El Consell podrà servir per crear una atmosfera d’acords que tinguin repercussió al plenari i afavoreixin avenços a favor de la creació d’una ciutat inclusiva; i que presti atenció a qüestions cabdals com l’accessibilitat o la inclusió laboral i qüestions més concretes com l’anàlisi dels punts crítics que dificulten la plena participació de les persones amb discapacitat a l’espai públic.

En el pla de govern de l’Ajuntament de Girona per al període 2023-2027 s’hi afirma que un dels eixos concrets d’actuació és destinar com a mínim 1 milió d’euros anuals a millores de l’accessibilitat a la ciutat i a la conversió dels carrers en zones de vianants. «Aquest compromís pot ser un impuls notable per fer que Girona sigui una ciutat inclusiva, però cal que es concreti i que es mantingui vigent de manera sostinguda en el temps», avalua el regidor del PSC-Girona pel Canvi, Maxi Fuentes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia