Política

Fernández (PP) critica que la reunió del PSOE amb Junts sembli una cimera entre estats en guerra

El líder dels populars catalans ha negat que hi hagi cap crisi interna al partit

El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, ha considerat humiliant per Espanya les reunions que s’han iniciat entre Junts per Catalunya i el PSOE i critica que semblin “una cimera de pau entre dos Estats que han estat en guerra”, ha comentat en una entrevista a la cadena SER. Fernández afegeix que és “com si estiguéssim en una situació com la que viuen Israel amb Palestina o Rússia amb Ucraïna”. D’altra banda, el president dels populars catalans diu que és molt agosarat donar-li a Carles Puigdemont un estatus com si representés al conjunt dels catalans. En aquest punt ha recordat que Junts va ser el cinquè partit més votat a les eleccions del 23-J.

El líder dels populars també ha negat que hi hagi cap crisi interna dins el partit, malgrat que el president del partit, Alberto Núñez Feijóo va dir que no havien guanyat les eleccions generals perquè a Catalunya i Euskadi no es van obtenir uns bons resultats perquè no hi ha lideratges forts. Fernández ha dit que no se sent qüestionat i que les “discrepàncies” a l’estiu pels contactes que el PP volia obrir amb Junts són una “pantalla passada”. Així i tot, no s’ha atrevit a assegurar que sigui president del partit en el futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia