Política

Camats, Berbel, Continente i Pané, als Consells Socials de les universitats

L’Ajuntament de Barcelona ha nomenat quatre dones com a representants del consistori als Consells Socials de les universitats públiques de la ciutat. L’alcalde Jaume Collboni va signar el decret on escull Sara Berbel (UB), Marta Continente (UPC), Olga Pané (UPF) i Dolors Camats (UAB) per formar part de l’òrgan de govern. El tinent d’Alcaldia d’Economia, Hisenda, Promoció Econòmica i Turisme, Jordi Valls, va subratllar la “solvència intel·lectual i professional” de les quatre nomenades pel consistori.

Entre les funcions que la llei atorga als Consells Socials hi ha la planificació estratègica de la universitat, estimular la inversió en recerca de les empreses o la col·laboració en la recerca universitària. Valls considera el món universitari “estratègic” per a l’Ajuntament i per a “l’aposta” que ha fet la ciutat per “definir noves ocupacions i reforçar la diversificació econòmica de Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia