Política

POLÍTICA

Vergés afirma que Illa “sempre serà la sucursal del PSOE”

El candidat de Junts+ diu a Blanes que no s’ha de criminalitzar el turisme

El secretari general del partit, Jordi Turull, ha recordat que “Illa primer és el PSOE i després Pedro Sánchez”

El cap de llista per Puigdemont x Catalunya Junts+, Salvador Vergés, ha afirmat que aquestes eleccions són cosa de dos i, en un acte a Blanes, ha assegurat que “és responsabilitat nostra que el retorn del president Puigdemont no sigui en va i que es pugui complir el retorn a l’embat nacional i també al bon govern”. El cap de llista per Girona ha exposat que Salvador Illa “sempre serà la sucursal del PSOE a Catalunya”.

Acompanyat del secretari general del partit, Jordi Turull, i de la número 2 per Barcelona, l’olotina Anna Navarro, Vergés ha explicat que els socialistes “no són una opció per gestionar res com ens mereixem perquè quan han pogut han recentralitzat i han estat còmplices necessaris del 155”. Per això, Vergés ha reclamat el vot pel president Puigdemont, que és “l’opció real de victòria, que ha demostrat el que vol dir negociar amb majúscules, aconseguint rèdits tangibles, perquè quan negociem ens sabem plantar”.

Vergés ha remarcat que “Catalunya necessita un nou impuls, un recomençament, si no volem que se’ns escoli la nació”. Per això, el que posem sobre la taula és “un bon govern liderat pel president Puigdemont, que tingui mentalitat d’estat, que posi a disposició les infraestructures viàries que necessita la ciutadania per poder-se desenvolupar, com la C-32, una via amb la qual avui que som a la Selva marítima refermem el nostre compromís”. El cap de llista de Puigdemont x Catalunya Junts+ per Girona ha remarcat que aquesta és una infraestructura clau per a Blanes, per a Lloret i per a la gent de Tossa i ha subratllat que Catalunya “necessita tots els sectors i ‘no criminalitzar el turisme’ que és un dels pilars bàsics del nostre programa. Ens cal treballar per fer-lo transitar cap al valor afegit i desestacionalitzar-lo, i des de l’administració ho hem d’acompanyar”.

Per la seva banda, el secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha assegurat que “aquestes eleccions no van de partits, van de país perquè el que està en joc és decidir si seguim sent nació o no” i “només si seguim sent nació podrem esdevenir Estat”. En aquest sentit, ha advertit que aquestes eleccions són cosa de dos i que per Salvador Illa “primer és el PSOE i després Pedro Sánchez”. “Quan avui Salvador Illa avui parla de ‘Lérida’ demostra la mentalitat d’algú que el que vol és exercir de Governador Civil”, ha reblat.

Navarro intervé

A l’acte també ha intervingut la número dos de la candidatura per Barcelona, l’olotina Anna Navarro, qui ha defensat que “a Catalunya tenim un talent increïble i hem d’aconseguir que tot aquest talent es quedi, entri a les empreses i doni valor afegit”. Navarro també ha advocat per “potenciar la marca Catalunya” i “per una administració més àgil i moderna que redueixi tràmits i burocràcia i doni suport als emprenedors”.

Finalment, la número vuit per Girona, la blanenca Mònica Rabassa, ha destacat que “tenim l’oportunitat d’aixecar el país del desànim i la desesperança i retornar al bon govern i al lideratge”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.