Política

Arxivat el cas de la bandera de Matadepera

El PP renuncia a portar a judici l’exalcalde Jordi Comas (ERC) pel fet de no haver hissat la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament

El PP ha arriat, definitivament, la seva batalla legal contra l’exalcalde d’ERC de Matadepera, Jordi Comas, a qui pretenia portar a judici pel fet de no haver hissat la bandera espanyola al balcó de l’Ajuntament durant la festa major del poble. Després d’un notable embolic processal, el PP ha desistit de la seva iniciativa als jutjats, ha retirat els diners que havia consignat com a fiança per poder exercir l’acusació en el cas i les actuacions han quedat arxivades definitivament.

El nucli de la batalla jurídica era determinar si el PP podia o no exercir l’acusació en el cas. Comas sostenia que no i el jutjat de Terrassa va acabar donant-li la raó en una resolució dictada el juny passat.

El PP tenia opció d’insistir però va optar per no presentar cap recurs i abandonar la batalla judicial. L’advocada dels populars va presentar un escrit al jutjat, al juliol, per recuperar els diners de la fiança en què també comunicava que desistia d’emprendre noves accions. L’últim tràmit del culebró es va viure al setembre amb la retirada efectiva de la fiança.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.