Política

Rajoy diu que si es respecten "les regles de joc" cadascú "pot opinar el que vulgui"

Evita pronunciar-se obertament sobre l'editorial conjunta i es reafirma en la importància de respectar la llei

El president del Partit Popular, Mariano Rajoy, no ha volgut  valorar l'editorial publicat per una dotzena de diaris amb seu a Catalunya respecte a la sentència de l'Estatut i ha demanat un altre cop respecte a "les regles de joc". A partir d'aquí, ha afegit, "cadascú pot opinar el que vulgui".

"No diré res", ha assegurat el líder de l'oposició als passadissos del Congrés dels Diputats quan se li ha preguntat per l'editorial conjunt.

A continuació, Rajoy ha reclamat respecte a la llei i a les regles de joc. "La meva posició és coneguda, és el respecte a la llei i a les regles de joc i punt. A partir d'aquí cadascú pot opinar el que vulgui. Fins aquí podíem arribar!", ha exclamat.

Aquest matí, la portaveu parlamentària del PP al Congrés, Soraya Sáenz de Santamaría, ha declinat comentar l'editorial i ha assegurat que l'"origen" d'aquest debat cal buscar-lo a la "irresponsabilitat" del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, per "comprometre's a una cosa a la qual no havia d'haver-se compromès mai".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.