Política

El PSC acusa CiU de voler “desmuntar” els serveis públics

Mariana Geli afirma que reduir un 25% l'administració afectaria a mestres, metges, infermeres o mossos.

La consellera de Salut i dirigent del PSC, Marina Geli, ha acusat aquest dijous el president de CiU, Artur Mas, de voler “desmuntar els serveis públics” quan planteja una reducció d'un 25% de l'administració.

Tot i que Mas ha assegurat que aquesta mesura s'aplicaria en els alts càrrecs i eventuals, per Geli l'administració també inclou els serveis públics, i per això ha reptat a Mas a dir “per on pensa retallar” i si afectarà a mestres, metges, infermeres o mossos.

Geli ha assegurat que “dóna la impressió” que Mas “no coneix bé els serveis públics i que potser no els valora prou”. “Per mi l'administració és el cos de l'administració més els serveis públics”, ha remarcat.

En aquest sentit, ha dit dubtar que “ningú gosi” reduir l'administració en un 25%. “Això és impossible, excepte que vulgui un país que no tingui serveis públics”, ha dit, que ha definit com “el patrimoni dels qui no tenen patrimoni”.

A més, ha assegurat que és una “fal·làcia” afirmar que Catalunya tingui molts funcionaris. “No és veritat, comparin-t'ho amb la resta de comunitats autònomes”, ha dit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.