Política

El president provincial del PP dóna per fet que l'alcalde de Fraga repetirà com a candidat

José Luis Moret va entrar a l'Ajuntament el 1995 com a regidor del PP i n'és alcalde des del 2007

José Luis Moret Ramírez, alcalde de Fraga, repetirà com a cap de llista del PP en les eleccions municipals de l'any que ve. Així ho ha confirmat el president provincial dels populars, Antonio Torres.

L'anunci de la candidatura coincideix amb la realització d'una enquesta entre la població en la qual es sondejava sobre altres tres possibles candidats: Santiago Escandil (l'actual regidor de Festes), Marcos Galucho (exdirector de l'empresa Becton Dickinson, que actualment està jubilat), i Ricardo Vilar (un dels dirigents del col·lectiu de regants).

Torres va assegurar que l'enquesta feta a Fraga respon a la voluntat de captar l'opinió dels ciutadans. “És un simple document de treball. El PP dóna suport al grup municipal, i mai ens hem platejat un altre candidat que no sigui José Luis Moret”, va dir Torres.

Moret va estudiar dret i treballa a la banca. És membre del Comitè Executiu Provincial d'Osca i Regional d'Aragó. El 1995 va entrar a l'Ajuntament de Fraga, com a regidor. N'és alcalde des del 2007.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.