Política

La pregunta

S'ha d'ajudar el petit comerç enfront de les grans superfícies?

Les respostes dels partits a algunes qüestions de l'actualitat

CIU

Sí. El comerç és un sector estratègic de l'economia gironina conjuntament amb la cultura i el turisme. Modificarem l'actual normativa sobre comerç per reforçar el model de distribució de proximitat i ajudar la consolidació dels eixos comercials urbans.

PSC

S'ha de garantir el petit comerç, la proximitat, el comerç al barri, l'especialització. S'han d'evitar les grans superfícies comercials periurbanes. Cal un urbanisme comercial que afavoreixi la concentració i la reducció del consum de sòl.

ERC

Esquerra és el partit català que més ha defensat el model de comerç català de proximitat. Els nostres municipis i les nostres ciutats necessiten que sobrevisqui aquest model de comerç de proximitat català per a donar vida i cohesió social.

PP

El petit comerç, el comerç de proximitat, és fonamental per a l'economia gironina. És per això que cal impulsar polítiques de suport a aquest sector que contribueixin a modernitzar-lo i consolidar-lo.

ICV-EUIA

Apostem pel suport al petit comerç urbà com a element cabdal de la qualitat de vida a viles i ciutats. Mantindrem les limitacions a la instal·lació d'equipaments comercials fora de la trama urbana. També volem millorar la regulació d'horaris.

SI

Sí. El petit comerç forma part de la vida dels pobles. Les grans superfícies no han de poder comptar amb els avantatges que els abusos laborals i els interessos creats els permeten davant el petit comerç, a qui cal ajudar a renovar-se.

REAGRUPAMENT

S'ha de fer el possible perquè el model de petites i mitjanes empreses que ha demostrat que funciona i que genera milers de llocs de treball, continuï, i que el petit comerç no es vegi obligat a tancar per la política agressiva d'algunes grans superfícies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA