Política

El pacte de Campdevànol trontolla però el faran aguantar fins a les eleccions

El regidor no adscrit se sent menystingut per l'alcaldessa, però no presentarà cap moció de censura

Diu que ara serà autònom dins del govern

“Em sento que em necessita per aixecar el dit als plens i no en té per a res”, va afirmar ahir en referència a l'alcaldessa, Núria López, el regidor no adscrit de Campdevànol, Ramon Perernau, al govern amb tres regidors del PSC i dos d'ICV. Va matisar que només té problemes amb López, no amb la resta de regidors. Això no obstant, va afegir que no pensa presentar cap moció de censura ni passar a l'oposició. “”No hi guanyaríem res si canviem d'alcalde. A partir d'ara seré autònom a dins del govern i reclamaré tota la informació”, va insistir. Ramon Perernau va explicar que, tot i anar a les comissions de govern, s'assabenta al ple de moltes coses. “Fins i tot l'alcaldessa ha promès coses a entitats esportives sense que jo ho sabés”, va afegir. Ell és regidor d'Esports. Per això, fa temps que ha demanat dues reunions setmanals amb l'alcaldessa i el portaveu de l'altre grup al govern, Ferran Martínez (ICV), les quals sovint no es fan perquè l'alcaldessa té altres reunions o bé està fent gestions a Girona o a Barcelona.

Perernau va dir que fa temps que suporta aquesta situació i que ha trigat fins ara a fer-la esclatar, coincidint amb la propera aprovació dels pressupostos, per evitar una polèmica com la generada a principi de mandat que va comportar la seva expulsió d'ERC: “No sóc polític i no vull fingir com fan molts que pateixen una situació similar. Per dormir tranquil he de dir les coses”. Fins i tot va retreure a Núria López que per les coses bones no l'ha citat mai i sí per fer-li costat en moments difícils.

Respecte als pressupostos que s'aprovaran en el proper ple, Perernau va assegurar que havia creat una polèmica proposant que hi intervingués CiU, a l'oposició, perquè hi ha eleccions al maig i està en contra de les partides per a projectes nous. Segons ell, que ha negat la seva oposició frontal al POUM, encara per aprovar definitivament, l'han escoltat. Perernau va assegurar que no sabia si es tornaria a presentar i va afegir que té ofertes de dos partits independentistes.

LA FRASE

Si jo no votés, res tiraria endavant. Estic cansat, passa el temps i no m'he sentit important
Ramon Perernau
regidor no adscrit al govern de campdevànol


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona