Política

Hereu crida a la participació perquè el guanyador en “surti enfortit”

L'alcalde i candidat de les primàries del PSC de Barcelona ja ha votat en l'agrupació socialista de les Corts

Hereu ha emplaçat a treballar “tots junts” ja a partir de demà, “guanyi qui guanyi avui”

L'alcalde i candidat de les primàries del PSC de Barcelona, Jordi Hereu, ha fet una crida “a la participació i a la mobilització” perquè “el guanyador o guanyadora” de les primàries en surti “enfortit”.

Jordi Hereu ha anat avui a votar a l'agrupació socialista de les Corts acompanyat de la seva dona, que ha votat també però com a simpatitzant, i ha qualificat el dia d'avui com “l'inici de l'onada que animi tota la Barcelona progressista”.

Davant gran expectació mediàtica, l'alcalde ha afirmat que com més alta sigui la participació de militants i simpatitzants a les primàries més gran serà el “valor democràtic”. Ha expressat el seu respecte per “tots els companys i companyes i la gent de progrés” i s'ha mostrat “orgullós del debat positiu que han significat aquestes primàries”.

Hereu ha emplaçat a treballar “tots junts” ja a partir de demà, “guanyi qui guanyi avui”, “per continuar amb la Barcelona de progrés”.

Pocs minuts abans de la votació de Jordi Hereu, també han votat en la mateixa agrupació el tinent d'alcalde Jordi Wiliams Carnes, que també ha estat el seu cap de campanya, la filla d'Ernest Lluch, Eulàlia, i el germà de l'alcalde.

La votació de l'alcalde s'ha produït enmig d'una gran expectació mediàtica, tanta que el propi Jordi Hereu, encara que està acostumat a micròfons i càmeres, ha expressat un “caram!”, abans de buscar el seu DNI per poder exercitar el seu dret al vot.

Després s'ha entretingut saludant alguns militants i els seus fills abans de començar un recorregut per les diferents agrupacions que són les seus de les meses electorals.

La candidata Montserrat Tura, que no pot votar en aquestes primàries perquè és militant del Vallès Oriental, ha preferit avui no fer cap acte públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona