Política

sitges

Cloenda de campanya amb sopars i música

El PSC promet estar “al costat de les persones”, i CiU defensa el “canvi”

“Necessitem continuar el nostre projecte, hem de seguir lluitant per estar al costat de les persones”, va assegurar l'alcaldable del PSC a Sitges, Jordi Baijet, ahir, en l'acte per cloure
la campanya electoral celebrat a la plaça Catalunya.

A dos quarts de nou del vespre els socialistes van organitzar un sopar popular per donar suport al seu candidat. Baijet va insistir en la necessitat de lluitar contra les retallades i de treballar per al municipi. Així mateix, l'alcaldable del PSC va defensar la “importància de les polítiques reals” i no les que es defensen “només per la campanya electoral”.

A les sis de la tarda, Convergència i Unió va organitzar una festa infantil amb xocolatada, i a les vuit del vespre, una sessió de música en viu, al Cap de la Vila.

El candidat a l'alcaldia per la federació nacionalista, Miquel Forns, va destacar la “campanya en positiu” que ha fet el seu grup a Sitges, i va tornar a demanar “el vot útil” a la ciutadania que vulgui un canvi a l'Ajuntament. “Votar Convergència i Unió
és l'única garantia de canvi”, va assegurar l'alcaldable.

Segons Forns, si CiU arriba al govern del municipi promourà “una participació real” de la ciutadania. “Volem portar Sitges molt amunt, però tocant de peus a terra”, hi va afegir el candidat de CiU.

El Partit Popular de Sitges també va organitzar l'acte final de campanya ahir, a dos quarts de nou del vespre a l'Hotel Calípolis, amb la presència de l'alcaldable del partit, Jorge Carretero; el número dos de la llista i president comarcal del PP, Ferran Ignasi Llombart, i el diputat José Antonio Coto.

Altres forces polítiques com ara ERC-Reagrupament van cloure la campanya dijous al vespre. Els republicans van organitzar l'espectacle teatral Som gent de mar als jardins d'El Retiro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA