Política

TÀRREGA

Amézaga: “Governar és prendre decisions”

AIPN-PSC defensa l'obra feta i remarca la necessitat que Tàrrega tingui un “govern fort”

En un acte formalment cuidat, que va incloure dos audiovisuals per presentar feina feta i propostes, AIPN-PSC va cloure la campanya davant un centenar de simpatitzants al Teatre Ateneu de Tàrrega.

L'alcalde Joan Amézaga va ser precedit a l'estrada pels integrants de la llista, que van demanar la confiança dels targarins per “continuar el model de ciutat i evitar la corrosió de les desigualtats socials”. Davant les protestes ciutadanes d'aquests dies, Amézaga va fer una defensa de “la política com a eina transformadora, i dels polítics locals que treuen hores de la família” per dedicar-la al benestar comú. Ara bé, “els propers anys, caldrà fer una regeneració de la política institucional, amb partits més oberts a la gent”.

Tàrrega “necessita d'un govern fort i que tingui clar quin model de ciutat vol”. Amézaga es va defensar de les crítiques: “Governar no vol dir acontentar tothom, perquè et tornin a votar les següents eleccions, sinó prendre decisions”. Com a exemples va posar la presó i l'avinguda Catalunya: “Durant vint anys ens hem queixat que la N-II partia la ciutat. Ara, agradin més o menys els bancs, l'hem integrada”. Igualment, la depuradora és “una obra clau que no es veu, però assegura el creixement social i la implantació de noves empreses”. AIPN-PSC vol una Tàrrega “referent com a capital de les comarques d'interior i per fer-ho cal que tothom hi treballi posant-hi les infraestructures i els centres de servei administratiu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.