Política

L'alcalde de Tavernes elegit per unanimitat president de la Mancomunitat

El nou responsable vol dotar de més competències l'entitat comarcal de la Valldigna per tal de mancomunar el major nombre de serveis

Jordi Juan, com a nou president de la Mancomunitat de la Valldigna, ha convidat a tots a treballar en favor de la Mancomunitat a fi de dotar-la de competències per mancomunar serveis en matèria de turisme, benestar social, medi ambient i polítiques de foment d'ocupació i desenvolupament local.

L'alcalde valler aposta com a objectiu de l'ens comarcal, definir una política territorial i estratègica comuna i difondre els valors històrics i culturals de la Valldigna a través del premis Valldigna i les diferents publicacions editorials.

El nou president confirmava en el primer discurs institucional que serà una legislatura de pressupostos austers, amb retallada de les despeses i va destacar la bona sintonia existent entre els municipis per treballar conjuntament pel progrés de la Valldigna. Aquesta bona sintonia, afirmava, ha fet possible un acord fàcil entre Benifairó, Simat i Tavernes per a gestionar la Mancomunitat així com decidir que la presidència serà en torn rotatori: Tavernes assumirà els dos primers anys, Simat els dos últims i Benifairó la vicepresidència els quatre anys.

La sessió de constitució de la nova mancomunitat es va iniciar amb la formació de la mesa d'edat, integrada per Agustí Pascual i Jordi Juan, alcaldes de Benifairó i Tavernes, com a membre de més edat i més jove respectivament. Després de la prometença o jurament del càrrec, es va elegir el president, responsabilitat que ostentarà l'alcalde de Tavernes els dos primers anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
unió europea

L’Eurocambra avala les noves regles fiscals que han de reduir el dèficit i el deute

barcelona
política

El TC avala Puigdemont de candidat contra el recurs de Cs

barcelona
regne unit

Sunak anuncia un augment de la despesa en defensa

barcelona
guerra a europa

Hizbulá ataca amb drons una caserna israeliana a 15 quilòmetres de la frontera libanesa

barcelona
parlament europeu

L’Eurocambra aprova el ‘dret a reparar’ per a estendre la vida útil de béns

barcelona
estat espanyol

L’AN reobre la causa de l’espionatge a Sánchez amb Pegasus

barcelona
política

Laia Estrada critica que ERC i Junts mirin més al PSC per arribar a acords

BARCELONA
política

El Senat endarrereix una setmana més el ple que vetarà l’amnistia

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca diverses regions i deixa nou ferits, entre ells quatre nens, a Odessa

barcelona