Política

Encoratjat

Teòric de la ciència política,Fernández creu que “a Catalunya encara hi ha un vot ocult al PP”

Si ha aconseguit augmentar el seu grau de popularitat a dins i a fora del país no ha estat per cap proposta ni per cap picabaralla política. El candidat del Partit Popular (PP) per Tarragona, Alejandro Fernández, va estendre els seus tentacles arreu gràcies al ressò obtingut amb una versió en clau electoral del conegut tema Alejandro, de Lady Gaga, que va sonar a tort i a dret durant les darreres eleccions municipals. Hi ha una setantena d'enllaços a internet amb aquesta cançó i el mateix Alejandro destacava que només hi ha deu països del món (gairebé tots del centre d'Àfrica) que no han visitat l'enllaç de la cançó versionada. Aquesta és “la màgia d'internet”, reconeix Fernández, que es confessa un amant d'internet i, sobretot, de les xarxes socials, tant per la seva utilitat com a divulgador dels seus missatges polítics com per la de simple canal per a les relacions interpersonals.

Ara encara les eleccions generals encoratjat. Després de superar les últimes eleccions municipals de Tarragona amb només tres vots de diferència amb Convergència i Unió, vol fer un salt de gegant al Congrés amb el convenciment que, tot i que “a Catalunya encara hi ha un vot ocult al PP”, el seu partit ha superat, almenys a Tarragona, el que és el seu vot fidel de tota la vida.

De família d'origen asturià, Alejandro Fernández va néixer el maig del 1976 a Tarragona. Està casat i té dues filles. I és un home de política i per a la política. Perquè més enllà d'ocupar els càrrecs que li han donat les urnes, Fernàndez és un teòric i es guanya la vida donant lliçons de política, en el sentit més estricte de l'expressió. Llicenciat en ciències polítiques i de l'administració, té un màster en comunicació política, és professor d'anàlisi de polítiques públiques a la Universitat Rovira i Virgili des del 2004 i professor de ciència política de la mateixa facultat des del 2009. La política la mama per vocació des de fa anys i el seu currículum polític creix per moments. Ha estat tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, conseller comarcal del Tarragonès, president de Noves Generacions de Tarragona i de Catalunya, vicesecretari del PP de Catalunya i president del PP de Tarragona des de 2008, entre altres càrrecs.

Ha après a fer uns discursos públics contundents, i les seves intervencions, per bé o per mal, solen no passar desapercebudes. El darrer exemple es troba en el debat entre candidats al 20-N organitzat pels col·legis de periodistes, advocats i farmacèutics aquesta mateixa setmana a Tarragona: Alejandro Fernàndez havia de rebatre una argumentació del seu contrincant socialista, Francesc Vallès, però va optar per dir que no volia enfrontar-se amb ell “per caritat cristiana”. El públic, és clar, es va fer sentir.

El perfil Alejandro Fernández i Álvarez Candidat del PP per Tarragona. És diputat provincial i portaveu del partit al consistori tarragoní.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
polònia

Tusk avisa d’una “era de prebèl·lica” a Europa

barcelona
política

La candidatura encapçalada per Albiach es dirà Comuns Sumar

barcelona
guerra a gaza

Desenes de morts per un bombardeig israelià a Síria

barcelona
societat

L’Audiencia Nacional cita les defenses de l’Operació Judes per dilluns de Pasqua

barcelona
guerra a europa

Rússia ataca amb drons i míssils la infraestructura energètica ucraïnesa

barcelona
guerra a europa

Un avió de combat rus s’estavella prop de Sebastòpol, a Crimea

barcelona
POLÍTICA

Jaume Veray serà el candidat del PP per Girona

GIRONA
sud-àfrica

La comissió electoral exclou l’expresident Zuma de la cursa electoral

barcelona
portugal

Luís Montenegro anuncia la composició del nou govern

barcelona