Política

Els socialistes de Real demanen la dimissió del regidor d'urbanisme

Els denunciants asseguren que ha creat un abocador il·legal per a la seua empresa

L'empresa constructora d'Enrique Boscà manté un abocador a Real de Gandia sense llicència d'activitats i és per això que els membres del Grup Socialista han advertit en diverses ocasions de la il·legalitat de l'actitud del regidor-empresari de la construcció.

Durant el plenari ordinari celebrat a l'Ajuntament del Real de Gandia, el portaveu del Grup Municipal Socialista, Victor Mas, ha demanat la dimissió del tinent d'alcalde d'Urbanisme o el seu cessament per part de l'alcaldessa del PP, Vanessa Martínez, per haver creat per a la seua empresa constructora un abocador sense llicència d'activitat a un solar de la seua propietat al poble.

Segons porten denunciant des de fa uns mesos els socialistes, el regidor Enrique Boscà s'està aprofitant del seu càrrec a l'Ajuntament del Real de Gandia per a utilitzar com a abocador il·legal per a la seua empresa, un solar que té en el terme municipal, qüestió aquesta que el fa caure en una greu il·legalitat.

Malgrat que els membres del Grup Socialista han advertit al tinent d'alcalde en diverses ocasions sobre la gravetat de la seua activitat, aquest no ha rectificat, per la qual cosa els socialistes li demanen la seua dimissió, per considerar que hauria de donar un exemple que no en dóna.

Però a més d'això, el partit denunciant, ha advertit substàncies il·legals en el solar de Boscà, com quitrà o àrids, que encara agreugen més l'acció del que és tinent d'alcalde d'Urbanisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.