Política

Trobada de mancomunitats a Torrent de l'Horta

Les dues presidentes volen trobar punts en comú entre els ens supramunicipals

Carme Jávega, la presidenta de la mancomunitat de l'Horta Sud, ha rebut en la seu d'aquesta entitat supramunicipal, a la presidenta d ela mancomunitat de Camp de Túria, Carme Contelles, que al mateix temps és l'alcaldessa d ela Pobla de Vallbona.

Totes dues han participat en una reunió de treball amb l'objectiu d'intercanviar experiències i sumar esforços a l'hora d'optimitzar recursos que beneficien els municipis integrants de cada entitat.

Actualment, la Mancomunitat de Camp de Túria ofereix un complet calendari de serveis a la ciutadania i als ajuntaments sobre els que actua. Uns serveis consistents en plans d'ocupació i formació, atenció als immigrants, assessorament a empreses i persones emprenedores, atenció social i d'altres programes considerats d'interés.

L'objectiu de totes dues presidentes és el d'establir línies de col·laboració que milloren les condicions socials de les dues comarques.

No s'ha fet cap reivindicació

Pere Rossell

Sembla que aquesta reunió entre les dues presidentes dels ens supracomarcals de l'Horta Sud i Camp de Túria, ha estat més per a la foto que per fer cap proposta comuna i, això que a gossades que hi ha temes on poder fer un front comú. De fet, alguns dels que són comuns a les dues institucions voluntàries, són susceptibles de millora. No es pot oblidar de la forma i manera amb que l'emperadriu de l'Horta ha resolt la baremació de tres advocades que portaven endavant el servei d'atenció als nouvinguts.

També han desaprofitat l'oportunitat per reivindicar la dissolució de la Diputació, en favor d'aquestes organitzacions més pròximes a la realitat i proporcionadores de serveis mancomunats als ajuntaments de les seues respectives comarques. Han desaprofitat l'oportunitat d'aplicar un vertader estalvi de personal i sous, en el moment en que es dissolguen les administracions provincials... però qualsevol li tus al president Rus.

Ja s'hi veu, que les mancomunitats reunides, encara aprofiten per possibilitar "pessebre" i als partits que disposen majories absolutíssimes, els hi ve de categoria. Llàstima que aquests ens, ja no viuen els seus millors moments i al partit que els presideix, no l'interessa anar més enllà d'on es troben. Que lluïsquen palmito les presidentes i en pau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro

País basc

La campanya clou amb el PNB i EH Bildu disputant l’hegemonia

Barcelona
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA