Política

La Generalitat deu 800.000 euros a l'Ajuntament de Montserrat

L'alcalde afig que la municipalitat ha assumit molts serveis que podrien desaparèixer ara degut a aquest incompliment

L'alcalde de Montserrat dels Alcalans, Josep Maria Más i García, ha denunciat la insostenible situació en que viu el municipi a causa dels impagaments de la Generalitat Valenciana. Assegura que l'Ajuntament ha hagut d'assumir despeses que en teoria estaven subvencionades pel Consell i que encara ara estan per saldar.

El volum econòmic del deute arriba als 800.000 euros que provenen de les subvencions impagades, la despesa corrent i les inversions del Pla Confiança. Unes inversions que ja s'han fet a compte del consistori i que la Generalitat no ha ingressat ni un sol cèntim.

Mas ha intentat rebre cap contestació de la conselleria d'Economia sense èxit ni compromís, per la qual cosa, en no aconseguir un calendari de pagament del deute ha assegurat que continuarà reclamant el que li pertany a Montserrat dels Alcalans.

Entre els conceptes que se li deuen a la municipalitat es troben els abonaments de l'escoleta infantil, el salari jove, la Adl, el gabinet psicopedagògic i els derivats del Pla Confiança, serveis que ha hagut d'assumir l'ajuntament en considerar-los necessaris.

Però a més d'això, els 800.000 euros que se li deuen al Consistori de Montserrat afecta desenes d'empreses i autònoms que no cobren els treballs realitzats i pateixen greus problemes de liquidés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.