Política

Compromís per Crevillent diu que pateix una persecució política

La Subdelegació del Govern del PP ha obert expedients sancionadors contra cinc membres del col·lectiu per una acte pacífic autoritzat per este mateix organisme

El col·lectiu de Compromís per Crevillent ha denunciat públicament la persecució política que està patint després que el passat 8 de juny portara a terme una concentració autoritzada en la seu de Bankia de l'avinguda de Madrid contra els excessos comesos per esta entitat financera.

En concret, la Subdelegació del Govern del PP ha decidit incoar expedients sancionadors a cinc membres del col·lectiu que participaren en este acte, entre els que es troba la regidora Aitana Mas, tot i que la concentració, autoritzada prèviament per este organisme, es va desenvolupar de manera pacífica i sense incidents.

El portaveu de Compromís per Crevillent, José Manuel Penalva, ha explicat que “des del col·lectiu ens trobem sorpresos i indignats per esta decisió del Govern del PP que vol sancionar amb multes d'entre 301 a 6.000 euros a alguns dels companys que es van concentrar de manera pacífica en una seu de Bankia per denunciar els abusos de la banca, com s'està fent a molts altres llocs de l'Estat”.

Per la seua banda, la diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat que “ens trobem davant una nova coacció del govern del PP per silenciar les crítiques a la seua gestió, una acció lamentable que este partit està portant a terme des que va començar a governar i que suposa un atac directe als drets dels ciutadans i a la salut de la nostra democràcia”.

Des de Compromís per Crevillent han anunciat que van a defendre's en totes les instàncies administratives i jurídiques d'esta persecució política sense precedents a Crevillent durant la democràcia. Els cinc membres del col·lectiu als que s'ha incoat l'expedient han de comparèixer el 2 d'octubre a la Ciutat de la Justícia d'Elx per a que se'ls prenga declaració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

Viñas afirma que ERC no abandona un govern “a les primeres de canvi”

llagostera
Pròxim Orient

Almenys cinc morts en una batuda israeliana a Cisjordània

Barcelona
Política

El jutge obre una línia d’investigació secreta per l’espionatge d’Aragonès amb Pegasus

barcelona
Guerra a europa

L’OTAN es compromet a enviar més defenses aèries a Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys nou morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona