Política

Han de fer un segon tren per la Diada i també s'omple

Com va passar amb el primer comboi dels ajuntaments de Girona i Figueres, els bitllets van volar en poques hores

Es preveia i ahir es va confirmar. Després que dimecres s'esgotessin en tres hores totes les places del tren que els ajuntaments de Girona i Figueres van llogar per a la manifestació de la Diada, ahir va passar el mateix amb el segon comboi que ja s'estudiava fer. Les places que es van posar ahir a la venda –principalment a internet– es van exhaurir en poques hores, la qual cosa avala l'èxit del primer comboi. “Ens sap greu, ja no hi ha més places disponibles a la venda per internet dels dos trens especials per la Diada dels ajuntaments de Girona i Figueres.” Aquest era el missatge que, ahir a la tarda, es podia llegir a la plana web de l'Ajuntament de Girona. La satisfacció dels promotors de la iniciativa, els alcaldes de Girona i Figueres, Carles Puigdemont i Santi Vila, era enorme, especialment quan les entrades del primer comboi es van esgotar, també en molt poques hores. L'èxit va propiciar que, ràpidament, s'obrissin negociacions per contractar un segon comboi, amb les mateixes característiques del primer. D'aquesta manera es va voler donar resposta als ciutadans i ciutadanes que es van quedar sense bitllet per anar al primer tren, amb una capacitat per a 520 passatgers.

Segons va explicar l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, la dificultat no era contractar un segon comboi, sinó ajustar els horaris dels dos trens perquè sortissin pràcticament a l'hora. Pel que fa als horaris del segon tren, està previst que aquest surti de Figueres a les 15.15 hores (el primer tren està previst que surti 15 minuts abans) i passi per l'estació de Girona a les 15.35. Igual que el primer tren, arribarà a l'estació de passeig de Gràcia i tornarà des d'aquesta estació barcelonina a les 21.10 hores, aproximadament. Els preus dels bitllets eren de 10 euros els adults i 5 euros els menors de 14 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.