Política

Els diputats de la Marina es reparteixen 103.512 euros

L'executiva comarcal de Compromís denuncia que Juan Bta. Rosselló i Ximo Ferrando del PP i José Chulvi del PSOE cobren més de 60.000 € l'any

L'executiva comarcal de Compromís a la marina alta lamenta l'ús de diners públics de la Diputació d'Alacant per finançar als dos grans partits centralistes, el PP i el PSOE. Uns partits que es reparteixen anualment més de 100.000 euros, exactament 103.512 euros per any, i que en l'últim ple de l'organisme, van acordar en una moció pactada pels dos i fora de l'ordre del dia, obrir la via per a incrementar esta assignació que reben a dia de hui. Un acord curiós i trist, si més no, quan actualment, en plena crisi econòmica, tot es revisa a la baixa.

A la Marina Alta, li corresponen tres diputats provincials, dos del PP, Ximo Ferrando, alcalde d'Ondara i Juan Bautista Rosselló, alcalde de Benissa i un del PSOE, José Chulvi, alcalde de Xàbia amb unes nòmines que superen els 60.000 euros anuals per cap.

Per al portaveu de la Coalició denunciant, Enric Vengut, “les diputacions son unes institucions que vénen del segle XIX i que a dia de hui no tenen cap sentit, llevat del de col·locar a la gent de confiança dels partits i fer clientelisme polític amb les inversions i les subvencions”. També ha aprofitat Vengut, per criticar les modificacions que vol fer el govern de Mariano Rajoy a la Llei de Bases del Règim Local. En eixe sentit, ha lamentat que a municipis de la Marina Alta, on s'ha presentat una moció contra l'avantprojecte de la llei d'administracions locals, el PP i el PSOE hagen votat en contra, en el cas de Benissa, o en el cas de Pedreguer, on només ho va fer el PP.

El secretari comarcal de la coalició a la Marina Alta, també ha anunciat que una vegada es publique en el BOP, l'enèsim acord entre el PP i el PSOE de la Diputació d'Alacant, presentaran una al·legació contra aquest acord.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
orient mitjà

Els EUA sancionen un activista ultra israelià aliat del ministre Ben Gvir

barcelona
GIRONA

Junts aposta per la “simplificació administrativa” amb una finestreta única

GIRONA
BESCANÓ

La CUP defensa que la central hidroelèctrica de Vilanna passi a ser pública

BESCANÓ
guerra a europa

Almenys vuit morts en un atac massiu rus de míssils i drons contra Ucraïna

barcelona
orient mitjà

Un ministre israelià insinua que l’atac a l’Iran ha estat “dèbil”

barcelona
política

Puigdemont no donarà suport als comptes espanyols si Sánchez no compleix amb Catalunya

barcelona
Política

El Parlament dona suport als encausats de Tsunami

barcelona
orient mitjà

L’Iran minimitza l’atac a Esfahan i no dona senyals de resposta

barcelona
Política

ERC formalitza la proposta d’un cara a cara entre Aragonès i Puigdemont

barcelona